ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΝΕΑΕΤΗ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2016

Είναι πολλοί αυτοί που εκφράζουν τους προβληματισμούς και το ενδιαφέρον τους για το πόσο μπορεί να ισχύει στην πράξη η λειτουργικότητα των κύκλων εννέα ετών, που προκύπτει από την αναγωγική πρόσθεση σε μονοψήφιο των αριθμών των ετών. Η πρόσθεση αυτή προκύπτει από την συνεχή άθροιση των συμμετεχόντων αριθμών μέχρι να προκύψει μονοψήφιος. πχ:
2016 → 2+0+1+6=9,
2010 → 2+0+1+0=3 κ.ο.κ.
Οι αριθμοί που προκύπτουν από αυτή την πρόσθεση είναι όλοι οι μονοψήφιοι, που αρχίζουν από το 1 και φθάνουν μέχρι το 9. Το 10 είναι διψήφιος αριθμός, οπότε ανάγεται στον 1 (1+0=1). Αυτό έτσι κι αλλιώς σημαίνει ότι η μονάδα και το 10 έχουν όμοιες ιδιότητες. Η προσπάθεια κατανόησης της Ψυχής των Αριθμών γίνεται στην Φιλοσοφική ή Θεολογική Αριθμητική, που είναι η Μητέρα όλων των Επιστημών. Κλάδοι της είναι γνωστοί σήμερα με τους όρους: Αριθμοσοφία, Αριθμολογία κ.λπ. Ας κάνουμε λοιπόν μια σύντομη επισκόπηση του κοντινότερου εννεαετούς κύκλου, που είναι αυτός που μόλις έληξε και να δούμε αν υπάρχει κάποια αιτία αποδοχής αυτής της λογικής.

Ο προηγούμενος κύκλος ξεκίνησε το 2008 (2+0+0+8=1) και έληξε το 2016(2+0+1+6=9). Αν παρατηρήσουμε τον μικρό κόσμο της εθνικής μας επικράτειας, θα δούμε ότι υπάρχει μέσα σε αυτόν τον κύκλο μια σημαντική πλοκή, που δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι τυχαία. Κατά κάποια επίσης ιδιαίτερη συγκυρία, τα γεγονότα της άμεσης κοινωνικής και κρατικής βασικά επικράτειας μας, αντανακλούν και εκφράζουν κατευθύνσεις και εξελίξεις/πειραματισμούς παγκοσμίου ενδιαφέροντος και σημασίας.

 

2008

Το 2008 είναι έτος που ανάγεται σε μονάδα και η μονάδα είναι ο αριθμός των ενάρξεων, των νέων κατευθύνσεων. Όλοι θυμόμαστε ότι το 2008 ουσιαστικά ξεκίνησε η παγκόσμια οικονομική κρίση η οποία πολύ γρήγορα έπληξε σημαντικά την χώρα μας. Η έναρξη της ως γνωστόν θεωρείται ότι έγινε από την Αμερική με αιχμή του δόρατος την πτώχευση της Lehman Brothers. Αυτό ήταν η αφορμή και όλα ξεκίνησαν τότε. Βλέπετε, οι κύκλοι του κόσμου ακολουθούν τους Νόμους της Φύσης για το καλό, είτε για το κακό. Εναπόκειται στους ανθρώπους, το αν θα επιλέξουν για τις ζωές τους την Οδό της Αληθείας και της Προόδου ή την Οδό της Απωλείας και της Οπισθοδρόμησης. Οι όροι αυτοί με Ηθική και Πνευματική σημασία και όχι πολιτική ή άλλη κατώτερη σημασιολογική ερμηνεία και εκμετάλλευση.

 

2009

Το 2009 (2+0+0+9=11 →1+1=2) είναι έτος της δυάδας. Η δυάδα είναι η κίνηση, η γρήγορη επέκταση-εξέλιξη, η ανταπόκριση, η εναρμόνιση, ο συντονισμός. Τότε έγινε η επέκταση της κρίσης πέραν από τα στενά όρια της Αμερικανικής επικράτειας. Στον προϋπολογισμό του 2009, που κατατέθηκε στην ελληνική Βουλή, ήταν που έγινε πλέον εμφανές το πρόβλημα στην ελληνική οικονομία. Η κρίση που ξεκίνησε από την Αμερική το 2008, επεκτάθηκε το 2009 ως άλλος αντίλαλος και χτυπήθηκε άμεσα ο αδύναμος κρίκος της Ε.Ε. που ήταν η Ελλάδα. Για να είμαστε δε δίκαιοι, αυτή η κατάσταση αδυναμίας υποστηρίχθηκε από όλες τις πλευρές μέχρι τότε και δυστυχώς συμμετείχε σε αυτό και ο ελληνικός λαός με τα πρότυπα ζωής που ακολούθησε.

 

2010

Το 2010 (2+0+1+0=3) είναι αριθμός που ανάγεται στην τριάδα. Ο αριθμός τρία είναι μία περίοδος κατά την οποία μπαίνουν σε υλοποιήσιμη βάση οι κατευθύνσεις που δόθηκαν στον αριθμό 1 (δηλ. το 2008). Ο τρία είναι ο αριθμός της παραγωγικότητας και εδώ τίθενται τα μοντέλα από όπου θα προκύψει η ανάπτυξη και η απόδοση αυτού του κύκλου. Το 2010 το μοντέλο που παρουσιάστηκε λεγόταν μνημόνιο. Ξεκίνησε σαν αίτηση χρηματοδότησης από τον Μηχανισμό Στήριξης και περιελάμβανε κατά σύμπτωση 3 επισυναπτόμενα μνημόνια(το 3 παίρνει και δίνει) ως εξής:
1ο. "Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής" (ΜΟΧΠ),
2ο. "Τεχνικό Μνημόνιο Συνεννόησης" (ΤΜΣ)
3ο. "Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής" (ΣΠΟΠ).

Ανακοινώθηκε δε, στις 23/4/2010 από τον τότε Πρωθυπούργο από το Καστελόριζο, όπως νομίζω θυμάστε. Άξιο παρατήρησης είναι το ότι η ακριβής ημερομηνία της ανακοίνωσης δίνει επίσης αριθμό 3 (2+3+4+2+0+1+0=12 → 1+2=3). Αυτό λοιπόν ήταν το προτεινόμενο μοντέλο που θα λειτουργούσε ως πολλαπλασιαστικός- παραγωγικός παράγοντας της κρίσης του 2008 και εμφανίστηκε και τέθηκε σε εφαρμογή το 2010.

 

2011

Το 2011 (2+0+1+1=4) είναι έτος τετραδικό. Ο αριθμός 4 είναι η κατάσταση της σταθεροποίησης, της παγιοποίησης, της πλήρους υλικής εκδήλωσης και ήταν τότε που ο πολύς ο κόσμος ένοιωσε τα αποτελέσματα της λιτότητας και των περικοπών για καλά. Ήταν το 2011 που ξεκίνησαν οι αντιδράσεις που προέκυπταν πλέον από την κατανόηση του τι συμβαίει. Πλην όμως, να παρατηρήσω εδώ, οι αντιδράσεις κατά την περίοδο του αριθμού 4 δεν αποφέρουν αποτελέσματα. Διότι ο 4 δεν είναι δραστικός αριθμός, αλλά περισσότερο συνειδησιακός. Στον αριθμό 4 μπορεί κάποιος να αντιληφθεί κάτι, αλλά είναι πλέον αργά να το αλλάξει γιατί σε αυτή την περίοδο έχει να κάνει με μία παγιωμένη κατάσταση. Έτσι υπήρξαν αντιδράσεις με κορυφή το κίνημα των Αγανακτισμένων, όπως ονομάστηκε, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετά ισχυρό ώστε να επιφέρει κάποιες υλοποιήσιμες αλλαγές και πλήγηκε από την έλευση του Αύγουστου και τις παραλίες που δελέασαν τους συμμετέχοντες και τους έκαναν να φύγουν τρέχοντας στο κυνήγι της καλοκαιρινής διασκέδασης και των απολαύσεων. Αυτό δεν έχει ειπωθεί, αλλά κάποιος πρέπει να θυμίζει τις αλήθειες όσο και αν αυτό δεν αρέσει. Όποιος παρευρισκόταν εκεί, τα θυμάται όλα αυτά.

Οπωσδήποτε αυτό που είχε υλοποιηθεί με το μοντέλο των μνημονίων δεν μπορούσε να εναρμονιστεί με την ανθρώπινη πραγματικότητα, ακόμα και αν κάποιος δίκαια ήθελε να τιμωρήσει τους Έλληνες επειδή ζούσαν πάνω από αυτό που παρήγαγαν και είχαν τσιμπήσει το φοβερό δόλωμα (μαζί με το αγκίστρι) του σύγχρονου αναρχικού καπιταλισμού. Έτσι η πραγματική δυσαρέσκεια εμφυτεύθηκε στην τετραδική χρονιά 2011 και δείγμα της υπάρχει στην εκλογή της κυβέρνησης Παπαδήμου στις 11/11/2011!

 

2012

Το 2012 (2+0+1+2=5) είναι πενταδικό. Ο αριθμός 5 είναι δημιουργικός μέσα στο πλαίσιο που ιδρύθηκε στον αριθμό 1 και μπήκε το μοντέλο του στον αριθμό 3. Έτσι η διαδικασία πλήρους πλέον εγκατάστασης της μνημονιακής πραγματικότητας φέρνει τον χώρο της πολιτικής σε τάσεις ανανεωτικές και αναδημιουργικές. Στις αρχές του έτους έχουμε την ψήφιση του 2ου μνημονίου (12-02-2012!). Έχουμε πολλές διαγραφές βουλευτών που στην συνέχεια μέχρι σήμερα ίδρυσαν νέα κόμματα, για να διαχειριστούν την ήδη διαμορφωθείσα κατάσταση με άλλο τρόπο.

Τα παλιά πολιτικά μοντέλα δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν και αυτό φάνηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά από την κυβέρνηση Πικραμένου. Έτσι κατά το θερινό ηλιοστάσιο (21/6/2012!) το εσωτερικό κατεστημένο παίζει ένα τελευταίο του χαρτί αντιμετώπισης της λαίλαπας των ξένων δυνάμεων, που απειλούν πλέον σοβαρά τις τοπικές κατεστημένες κυριαρχικές δυνάμεις. Το τελευταίο αυτό χαρτί ήταν η κυβέρνηση συνασπισμού ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτή η επιλογή ήταν ότι καλύτερο είχε να προβάλλει εκείνη τη στιγμή το ντόπιο κατεστημένο. Μόνο που η κυριαρχία των μνημονίων δεν συμφώνησε με την επιβίωση εντός Ελλάδας του κατεστημένου αυτού. Στοχεύοντας στην πλήρη κυριαρχία, έστησαν τις βάσεις για την αλλοτρίωση της ελληνικής υλικής και ψυχοπνευματικής πραγματικότητας, με σκοπό την πλήρη κυριαρχία με τους δικούς τους αποκλειστικά όρους. Αυτό έγινε με την προώθηση του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία. Διότι τα σχέδια για ξεπέρασμα της κρίσης και ανάπτυξη περνώντας απ’ τα γραφεία των ευρωπαίων βιομηχάνων και με την ευλογία του Πάπα, πήραν σε μία αναπτυξιακή μεταβλητή την τιμή «φθηνά εργατικά χέρια» + «κατευθυνόμενη μετανάστευση». Σχέδιο που δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί και να γίνει αποδεκτό από την ντόπια άρχουσα τάξη, η οποία δεν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτή την ελεγχόμενη μετανάστευση. Έτσι το παλιό κατεστημένο, με τις συνθήκες που είχε διαμορφώσει, δεν γινόταν αποδεκτό το να προχωρήσει και άρα ερχόταν το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρἀ.

 

2013

Το 2013 (2+0+1+3=6) είναι έτος με αριθμό 6. Στην περίοδο του 6 υπάρχει ένας παραγωγικός οργασμός, που αποβλέπει στην αυστηρή εφαρμογή των σχεδίων του 3 και στην επίτευξη ορατών αποτελεσμάτων. Με ΥΠΟΙΚ τον Γ. Στουρνάρα αυτές οι προσπάθειες εγκαθιδρύθηκαν και φυτεύτηκαν καλά μέσα στο ντόπιο νομοθετικό και λειτουργικό τραπεζικό σύστημα. Η ΔΗΜΑΡ ήταν αρχικά υποστηρίκτρια δύναμη της κυβέρνησης Σαμαρά. Κατά το ηλιοστάσιο (και πάλι) του 2013 (21/6/2013!) αποχωρεί από την στήριξη της κυβέρνησης, επειδή δεν της άρεσαν τα κορδόνια του κλητήρα που πήγε να θυροκολλήσει το κλείσιμο της ΕΡΤ. Αφού αρχικά στήριξε την προσπάθεια του ντόπιου κατεστημένου, βρήκε αφορμή να την κοπανήσει, όταν πλέον η κυβέρνηση με αρχηγό πλέον τον Στουρνάρα και την ανάπτυξη των σχέσεων του με το «τοπικό» τραπεζικό κατεστημένο είχαν στήσει γερά σε όλα τα επίπεδα την ροή των βαθύτερων σχεδίων των μνημονίων και των σχέσεων του με τις τράπεζες.

 

2014

Το 2014 (2+0+1+4=7) είναι έτος με αριθμό 7. Το 7 είναι ένας ιδιαίτερος αριθμός με πολύ βαθιές διαστάσεις και ροπές που όπως και τους υπόλοιπους δεν είναι η κατάλληλη στιγμή πλήρως να αναφέρουμε. Είναι αριθμός εγκαθίδρυσης, μυστηρίου και απολυτοποίησης. Λίγα νέα πράγματα θα λέγαμε ότι αναφέρθηκαν το 2014. Στην επιφάνεια της πληροφόρησης διέρρεαν περισσότερο δραστηριότητες του τύπου του προηγούμενου έτους, που είχε σκοπό να δημιουργήσει και να εργαστεί υπεραποδοτικά για την εφαρμογή των μνημονίων. Το σημαντικότερο ζήτημα του 2014 ήταν η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η ανώτατη αυτή Αρχή του ελληνικού κράτους καλείται να εκλεγή σε έτος με αριθμό 7. Επίσης τον Σεπτέμβριο έγινε μυστική συνάντηση Πάπα – Τσίπρα. Έτσι μάθαμε ότι ο Πάπας έχει ενδιαφέρον για τα ελληνικά αριστερά κόμματα με ποσοστά μικρότερα του 5%. Περιμένουμε τα επόμενα χρόνια να καλέσει και το Μ/Λ ΚΚΕ, το ΚΚΕ Μ/Λ, το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» κ.α. Έτσι το επταδικό και μυστηριακό 2014 παίζουν κάποιο ρόλο ο Πάπας και ο Πρόεδρος Δημοκρατίας.

 

2015

Το 2015 (2+0+1+5=8) είναι έτος οκταδικό. Ο αριθμός 8 φέρει τις δυνάμεις της πλήρους υλοποίησης, της ολοκλήρωσης του κύκλου της επέκτασης σε όλα τα υλικά επίπεδα. Είναι 2x2x2 και έτσι τότε τοποθετούνται οι συνθήκες ανάπτυξης στους τρεις κόσμους, μαζί με τον νοητικό. Ξεκινάει με την εκλογή του Συ.ριζ.α στις αρχές του έτους και τα γνωστά γεγονότα. Σημαντικό είναι ότι το 23 του 2015 πραγματώνεται με εξωφρενικό τρόπο με την εφαρμογή και αξιοθαύμαστη ψήφιση του 3ου μνημονίου. Το νοητικό θέμα που έλειπε από την διακυβέρνηση και που έφερε ο συ.ριζ.α ήταν η επικυριαρχία του ψεύδους και μάλιστα με την μορφή να αναχθεί σε τέχνη να εμφανίζεται το ψέμα σαν αλήθεια. Ο 8 είναι ο αριθμός της βασιλείας, της επικράτησης, ο αριθμός της ολοκλήρωσης της επέκτασης που ξεκίνησε στον αριθμό 2. Το νέο ήθος στην εξουσία, που εναρμονιζόταν με τα μνημονιακά σχέδια, ήταν αυτό που προστέθηκε στον αριθμό 8 του 2015. Αυτό ήταν επίσης ένα ζητούμενο, μιας και το ντόπιο κατεστημένο με τις κατά βάθος αριστοκρατικές τάσεις του προσπαθούσε (με τον τρόπο του) πάντα να κρατάει κάποια φωτεινά πνευματικά ερείσματα. Η αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά, ότι και να λένε διάφοροι, κρύβει μια τέτοια αποτυχία και αυτό δεν ήταν καθόλου θετικό. Δεν αναζητούμε τις αιτίες εδώ, απλά καταγράφουμε.

 

2016

Το 2016 (2+0+1+6=9) είναι έτος με αριθμό 9. Ο 9 είναι η φάση της ενοποίησης όλων των όψεων της πλέον διαμορφωμένης και υλοποιημένης αρχικής κατάστασης που εμφανίστηκε στον αριθμό 1 το 2008. Το 2016 είδαμε ακόμα και τα πιο παράξενα θέματα να περνάνε από την Βουλή με ένα μανδύα αλήθειας καλυμμένα. Ο νέος τρόπος διακυβέρνησης είναι πλέον γεγονός. Οι ψηφοφόροι μάλιστα, δείχνει να ακολουθούν πρόθυμοι. Άλλοι στηρίζοντας τους μεν και άλλοι τους δε, καταφέρνοντας να διατηρήσουν τα κανάλια της παλιάς διαμάχης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, ειδικά και μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. Όλα είναι έτοιμα πλέον. Κυριάκος και Αλέξης είναι τα δύο πρωτοπαλλήκαρα του αρχιτέκτονα της Νέας Ευρώπης κ.Σόιμπλε. Οι τρεις τους μαζί θα προωθήσουν τις επόμενες σημαντικές και εξαιρετικά δύσκολες φάσεις των σχέδιων του αναρχικού ή αν προτιμάτε αυτοκρατορικού καπιταλισμού.

Ο Σόιμπλε έχει σύνοδο του Μεσουρανήματος του με τον αστέρα πολιτικής δύναμης τον Βασιλίσκο. Ο Αλέξης έχει σύνοδο του Άρη του με τον Βασιλίσκο, ενώ ο Κυριάκος έχει σύνοδο του Δία του με τον Βασιλίσκο. Έτσι στην συναστρία τους έχουν οι τρεις τους σύνοδο Μεσουρανήματος (Σόιμπλε) - Άρη(Τσίπρας) - Δία(Μητσοτάκης). Ο Σόιμπλε και οι περί αυτόν είναι ο αρχιτέκτονας, ο Αλέξης η δύναμη έκφρασης-ενεργοποίησης-υλοποίησης και ο Κυριάκος η δύναμη εγκαθίδρυσης και επισημοποίησης του νέου κατεστημένου. Πόσο καιρό έχει στην διάθεση του αυτός ο υποτίθεται νέος σχεδιασμός; Δεν θα εκφέρω γνώμη τώρα και αφήνω τον αναγνώστη να αφουγκραστεί τα μέλλοντα εντός του.

 

2017

Το 2017 (2+0+1+7=10 → 1+0=1) είναι αριθμός 1 όπως και το 2008! Τι να περιμένουμε; Δύσκολο να ειπωθεί καθώς το δυσκολότερο να προβλεφθούν είναι οι χρονιές με αριθμό 1. Μπορούσε κάποιος να προβλέψει την σημαντικότητα του 2008 και την έναρξη της αμερικάνικης κρίσης με την πτώχευση της Lehman Brothers; Μπορεί να υπάρχουν προβλέψεις, αλλά η εναρκτήρια ποιότητα μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο με την Εσωτεριστική Θεωρία των Αριθμών. Από αυτά που άμεσα βλέπουμε ήδη να φέρουν αυτή την ποιότητα την εναρκτήρια για το 2017, είναι η ανάληψη της εξουσίας στην Αμερική από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ότι και να πιστεύει κανείς, η εκλογή αυτή έχει μία νέα νότα σε μία χώρα που επηρεάζει με την πολιτική της δράση το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Τι θα φέρει αυτή η εκλογή κανένας δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει ακόμα. Επίσης αναφερόμενος στην δική μας ελληνική επικράτεια, θα ήθελα να παρατηρήσω ως το σημαντικότερο γεγονός μία μεγάλη ποιοτική αναβάθμιση που θα έχει ο Α. Τσίπρας.

Το 2017 ο Α. Τσίπρας θα είναι εξαιρετικά και ουσιαστικά δραστήριος για τους σκοπούς που πρεσβεύει και υπηρετεί. Με ισχυρά αποτελέσματα αυτή τη χρονιά και θα ήταν ότι χειρότερο, όσοι θέλουν να τον υποβαθμίσουν, να προσπαθήσουν να το κάνουν το 2017. Εφέτος απλά δεν θα παίζεται. Η ΝΔ για παράδειγμα, το μόνο που θα μπορούσε να κάνει αυτό τον χρόνο, αν θέλει να μπει στην εξουσία, θα ήταν να μπει σε συγκυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Τσίπρα, σε μία κυβέρνηση τύπου Σαμαρά και υποστήριξη 3-4 κομμάτων. Με τις παρούσες βέβαια συνθήκες κάτι τέτοιο φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Τι να περιμένουμε εμείς από αυτή την φετεινή αναβάθμιση του Α. Τσίπρα; Ίσως το σωστότερο να πούμε θα ήταν τίποτα. Η άνοδος του αυτή είναι προσωπική. Αφορά το προσωπικό του κάρμα και ο ίδιος βαθύτερα έχει βλέψεις που στρέφονται προς την διεθνή πολιτική σκηνή. Δεν το έχει κρύψει άλλωστε. Το 2017 είναι η ευκαιρία του να προωθηθεί σε αυτό το σχέδιο. Πως; Που; Πότε; Δεν είναι εύκολο να διαφανεί και επίσης δεν θέλω να επεκταθώ αυτή τη στιγμή περισσότερο. Ίσως κάποιο κρίσιμο ρόλο παίξουν οι συνομιλίες της πολυμερούς διάσκεψης της Γενεύης στις 12 Ιανουαρίου για το Κυπριακό. Θα παρατηρήσουμε το πως θα γίνει όλο αυτό. Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα σε αυτό το σχέδιο. Πολύ γρηγορότερα από όσο μπορούμε να φανταστούμε. Είναι ήδη καθ' οδόν το καρμικό του ξεδίπλωμα της σημαντικής παρούσας περιόδου και διαπλάθεται στο βαθύ παρασκήνιο.

 

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ

Η Αριθμητική αυτή μικρή ανάλυση προέρχεται από την ελληνική επιστημονική αρχαία Σοφία, που έχει τις ρίζες της στον Ορφισμό και την Απολλώνια παράδοση και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πολυποίκιλες μορφές και δραστηριότητες. Όπως πάντα χωρίς να κλείνεται μέσα στα στενά εδαφικά όρια κάποιου κράτους, αφού όπως πάντοτε εδρεύει στις καρδιές των εραστών της αρχαίας αυτής επιστήμης των Αριθμών. Και δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος το τι χάνει, με το να μην ασχολείται με τα εργαλεία και την θεωρία που προκύπτουν από αυτόν τον Αθἀνατο Χώρο της Αιώνιας Σοφίας!

 

 

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ (ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ) ΧΡΟΝΙΑ!

 

 

Ορφίων
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017
Τα φαινόμενα του Χειμερινού Ηλιοστάσιου του 2017
Περί του ζωδίου του Σκορπιού
Για την εορτή του Δημήτριου και της Δήμητρας
Μία οπτική του ζώδιου του Ζυγού
Η Παρθένος του ζωδιακού
Ηλιακή έκλειψη Αυγούστου 2017
Εκλείψεις Αυγούστου 2017
Η σχέση μας με την σκέψη και η σιγή του νου
Ο Λέων στην Εσωτερική Αστρολογία
Ο Μπετόβεν, ο Γκαίτε, η συνάντηση των G20, ο Κριός και ο Ουρανός
Για το ζώδιο του Καρκίνου
Κατανοώντας το ανθοΐαμα Mimulus
Το Γεγονός της Αναστάσεως
Κριός - Ακτίνες - Κυβερνήτες
Για τους Ιχθείς
Συμβολισμός και Υδροχόος
Ο εννεαετής κύκλος 2008-2016
Μία όψη του Τοξότη
Ο Ορίζοντας Γεγονότων της Προσωπικότητας
15 χρόνια από την 11η Σεπ 2001
Μαθητεία στο ζώδιο της Παρθένου
Π. Ποροσένκο (2016)
Αικατερίνη Στεφανίδη- (επί κοντώ γυναικών στο Ρίο2016)
Σεληνιακές Εκλείψεις: Αλδεβαράν, Ερμή, Δία
Περί Λέοντος
Ένα σχόλιο για την Theresa May
Το ζώδιο του Καρκίνου
Μεταβλέψεις στο φαινόμενο Brexit
Για το Θερινό Ηλιοστάσιο
Μία περίπτωση μελέτης της οστεοπόρωσης
για την Ορθογραφία της Λέξης
για τον Τόπο των Διδύμων
Τα Άστρα και οι Μορφές
για τον Τόπο του Ταύρου
Θεραπευτική & Αστρολογία
Ταγίπ Ερντογάν και δημοσιογραφία
Σύντομο Ιστορικό της Εσωτερικής Αστρολογίας
σύνοδος κορυφής Ε.Ε. (Μαρ 2016)
Απαλότητος α'- μουσική: Ορφίων
για το ζώδιο του Τοξότη
Εμείς - μουσική: Ορφίων
Μετεκλογικά 2015
Σύντομη γεωμέτρηση των λογότυπων των κομμάτων
Παρθένος Μαρία - σύμβολο και βίωμα
Η ασκητική της Εσωτερικής Αστρολογίας
Τέλος του Messenger με πρόσκρουση στον Ερμή
Το ζώδιο του Ταύρου και η Βεσάκ
Περί του Μυστηρίου της Σταύρωσης
Αστρολογική Εθνολογία: Γερμανία & Ελλάδα
Β. Πούτιν: υπάρχει πρόβλημα υγείας;
Περί του ζωδίου της Παρθένου
Περί Γανυμήδη και Υδροχόου
Η αριθμητική του 2015
Περί του ρόλου και της χρήσης της αστρολογίας
Περί αστρολογικών προβλέψεων
Ο Σκορπιός, ο Ήρακλής & η Λερναία Ύδρα
Αστρολογικά δρώμενα
Η Μεταμόρφωση του Ιησού Χριστού
Γενέθλια 2014 της Ομάδας Εσωτερικής Αστρολογίας
Οι κυβερνήτες των ζωδίων
Κρόνος, Μαντεία & Αιώνιο Τώρα
Αληθινό, Αγαθό, Ωραίο
Ο σταυρός του 2014 στα θεμελιώδη ζώδια
Περί Εσωτερικής Αστρολογίας
Ενοποίηση επιστήμης, τέχνης, φιλοσοφίας και θρησκείας
Χειμερινό Ηλιοστάσιο
Από την τέταρτη στην πέμπτη διάσταση