Διάγνωση των τάσεων του Π.Ποροσένκο αυτή την περίοδο

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μια έντονη δραστηριότητα στα θέματα που υπάρχουν μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας. Έτσι θελήσαμε να συμβουλευτούμε τα αστρολογικά εργαλεία για να δούμε αν έχει ο πρόεδρος της Ουκρανίας κάποιες δυναμικές που οδηγούν σε πολεμική σύγκρουση ή είναι απλά κατανάλωση πληροφορίας και ασκήσεις μέσω των ΜΜΕ. Την συμπυκνωμένη παρατήρηση μας των ισχυρότερων σημείων που διαμορφώνουν τις τάσεις του προέδρου της Ουκρανίας Πέτρου Ποροσένκο σήμερα, μοιραζόμαστε μαζί σας στην συνέχεια. Εδώ να πούμε ότι το κείμενο αυτό συντάχθηκε 29 Αυγ 2016, όπως φαίνεται και στο τέλος του κειμένου. Ότι αναφορά χρονική υπάρχει στη συνέχεια σχετίζεται με αυτή την ημερομηνία. 


Ποροσενκο.bmp
Γενέθλιος χάρτης Πέτρου Ποροσένκο, προέδρου Ουκρανίας (άγνωστη ώρα γέννησης)

 

Πρώτα παρατηρούμε τις προόδους και βλέπουμε τρία να είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά για τα ζητούμενα της παρατήρησης μας, που χαρακτηρίζουν την σημερινή περίοδο:


1. π. Ήλιος σύνοδο γ. Άρη (Μάιος 2016 – Μάιος 2018)

Eδώ βλέπουμε ότι από τον Μάιο του 2016 ο Ήλιος του έρχεται (φυσικά για πρώτη φορά στην ζωή του και η μοναδική) να ενωθεί με τον Ήλιο του. Αυτό δίνει σαφώς ένα δυναμικό προβάδισμα σε θέματα έκφρασης επιθετικής πολιτικής. Μάλιστα αυτή τη στιγμή ο Ποροσένκο μπορεί να υπάρξει περισσότερο επιθετικός από κάθε άλλη περίοδο της ζωής του, μιας και ο γενέθλιος Ήλιος του δεν σχετίζεται με τον Άρη άμεσα και αυτή τη στιγμή δημιουργείται για πρώτη φορά μια σημαντική συνεργασία Ήλιου – Άρη. Καθώς όμως δεν έχει προηγούμενη άμεση εμπειρία, και καθώς ο Ήλιος του βρίσκεται στον Ζυγό που δεν είναι περιβάλλον φιλικό προς τον Άρη, μπορεί η επιθετικότητα του να εκφραστεί με στοιχεία άλογα, ανεξέλεγκτα, όπως λέμε λαϊκά ... ατσούμπαλα. Αυτό είναι φυσικά κάτι επικίνδυνο για την ειρήνη στην περιοχή και τον ευρύτερο κόσμο.


2. π. Ερμής τετράγωνο με γ. Ουρανό και Πλούτωνα

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνα στον γενέθλιο κάνουν αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτό είναι μία δυναμική σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε σκοτεινές δράσεις και καταστάσεις και είδαμε ότι κατά την προεδρία του ξυπνήσανε στην Ουκρανία παλαιά πάθη με ναζιστικό περιεχόμενο που δημιούργησαν διόγκωση της εμπάθειας με αναταραχές. Σε αυτό συμβάλει και η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα του γενέθλιου, που είναι πλανήτες της 6ης κοσμικής ακτίνας και η οποία περιέχει στις αρνητικές της εκδηλώσεις πάθος, φανατισμό και τυφλή αφοσίωση σε σκοτεινά ιδανικά και πρόσωπα. Ο Ποροσένκο είναι δυνατός σε θέματα προπαγάνδας και διπλωματίας καθώς έχει τον γενέθλιο Ερμή του σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον αστεροειδή Λάχεση. Με τον Ήλιο δείχνει ότι είναι βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του και η Λάχεση δείχνει ότι τα ταλέντα αυτά έρχονται από προηγούμενες ζωές, από το κάρμα του, που σημαίνει ότι είναι βαθιά ριζωμένα σαν ταλέντα. Δεν είμαι γνώστης της πολιτικής παρουσίας του Ποροσένκο και εδώ μόνο διαβάζω τα αστρολογικά εργαλεία. Κάποιοι σίγουρα θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ή και να απορρίψουν τις διαγνώσεις μου αυτές. Συνολικά η πρόοδος αυτή οξύνει την συγκρουστική ρητορική και ιδεολογική πλύση εγκεφάλου, καθώς και την ισχυροποίηση των διπλωματικών σχέσεων που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Το τετράγωνο προς τον Ουρανό ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015, ενώ από τον Απρίλιο του 2016 τελειοποιήθηκε, το ήδη υπάρχον εξ αντανακλάσεως, τετράγωνο προς τον Πλούτωνα και ολοκληρώθηκε η κατάσταση.


3. π. Άρης τετράγωνο με γ. Ερμή

Tο επόμενο που παρατηρούμε είναι ότι ο προοδευμένος Άρης κάνει όψη 90° με τον γενέθλιο Ερμή. Αυτό έρχεται και ρίχνει λάδι στη φωτιά που ήδη υπάρχει με το τετράγωνο του Ερμή προς τους Πλούτωνα και Ουρανό. Αυξάνει σε ένταση και αποφασιστική δράση τα θέματα που ήδη θίξαμε που σχετίζονται με τον Ερμή, την διπλωματία και την ιδεολογική προπαγάνδα προσθέτοντας ένα έντονο τόνο συγκρουσιακής ρητορικής. Αυτό που παρατηρούμε δηλ ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά των διελεύσεων το πρώτο που παρατηρούμε είναι ότι οι διελαύνοντες  Άρης και Κρόνος κάνουν τετράγωνο στους γενέθλιους Κρόνο, Πλούτωνα και Ουρανό, δημιουργώντας Ταυ, του οποίου το κέντρο είναι ο δ. Άρης και ο δ. Κρόνος. Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο σημείο που ενεργοποιεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίο το σκληρότερο σημείο του γενέθλιου του Ουκρανού προέδρου, που είναι η αντίθεση Κρόνου-Πλούτωνα με Ουρανό, που ευθύνεται για την σκληρότητα της προσωπικότητας του Ουκρανού προέδρου, όπως φάνηκε τουλάχιστον κατά τις ημέρες της πρόσφατης κρίσης. Στο σημείο μάλιστα της σημερινής συνόδου Άρη – Κρόνου βρίσκεται ο αστεροειδής Κλωθώ του γενέθλιου του Ποροσένκο σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό. Η Κλωθώ ξεκινάει άμεσες δράσεις και θέτει τις βάσεις και τις απαιτήσεις μιας δράσης. Ο δ. Άρης ενεργοποίησε αυτό το διάστημα την Κλωθώ (20 έως 25 Αυγ) και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν σε εξέλιξη γεγονότα, τα οποία αυτές τις ημέρες βλέπουμε να εκδηλώνονται. Η ενεργοποίηση από τον Άρη του Νότιου Δεσμού του φέρνει αρνητικές τάσεις δράσης και αύξηση των εξαρτήσεων από άτομα και καταστάσεις. Οι εξαρτήσεις του Ποροσένκο από άτομα και θεσμούς της δυτικής πολιτικής σκηνής είναι γνωστές από παλιά.

Παράλληλα ενεργοποιείται η γενέθλια αντίθεση Κρόνου - Πλούτωνα & Ουρανού, από την συμμετοχή των Σεληνιακών Δεσμών (ο Βόρειος σε σύνοδο με Πλούτωνα και Ουρανό και ο Νότιος σε σύνοδο με τον Κρόνο). Σε σύνοδο με τον Κρόνο του βρίσκεται και ο διελαύνων Ποσειδώνας. Κατάσταση εκρηκτική από την άποψη ότι οι ομαδικές καρμικές δυνάμεις βρίσκουν διέξοδο μέσω του Ποροσένκο. Οι δοκιμασίες έρχονται όταν οι άλλες μέθοδοι δεν έχουν ευδοκιμήσει. Ο Ποσειδώνας με την συμμετοχή του περιπλέκει τα πράγματα, καθώς διογκώνει την εμπάθεια σε βαθμό που θολώνει η κρίση και η ωριμότητα του Κρόνου. Σκηνικό όχι ευχάριστο για την Ειρήνη στην περιοχή.

Δεν επιθυμούμε να παρατηρήσουμε περισσότερο. Αυτά που μέχρι τώρα βρίσκουμε είναι αρκετά για να συμπεράνουμε ότι ο Ποροσένκο είναι όντως σε επιθετική δραστηριοποίηση. Σημειωτέον ότι το περιβάλλον αυτή τη στιγμή είναι πολύ διαφορετικό από ότι την περίοδο της κρίσης στην Κριμαία του 2014. Τώρα ο Ποροσένκο έχει μεγαλύτερη δυναμική σε ανάπτυξη, που μας κάνει να συμπεράνουμε ότι θα επιχειρήσει να εφαρμόσει τώρα τα σχέδια που ακολουθεί και να προχωρήσει σε επιθετικά άκρα. Που σημαίνει ότι πράγματι μπορούν να δημιουργηθούν στην περιοχή πολύ σκληρότερες καταστάσεις από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

 

 

 

Είθε οι καρδιές και οι διάνοιες αυτών που έχουν υλική εξουσία επάνω στις ζωές των ανθρώπων να Φωτίζονται από τις θείες Δυνάμεις του Φωτός, της Αγάπης και της Ειρήνης.

 

 

 

 

 

Ορφίων
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016
Τα φαινόμενα του Χειμερινού Ηλιοστάσιου του 2017
Περί του ζωδίου του Σκορπιού
Για την εορτή του Δημήτριου και της Δήμητρας
Μία οπτική του ζώδιου του Ζυγού
Η Παρθένος του ζωδιακού
Ηλιακή έκλειψη Αυγούστου 2017
Εκλείψεις Αυγούστου 2017
Η σχέση μας με την σκέψη και η σιγή του νου
Ο Λέων στην Εσωτερική Αστρολογία
Ο Μπετόβεν, ο Γκαίτε, η συνάντηση των G20, ο Κριός και ο Ουρανός
Για το ζώδιο του Καρκίνου
Κατανοώντας το ανθοΐαμα Mimulus
Το Γεγονός της Αναστάσεως
Κριός - Ακτίνες - Κυβερνήτες
Για τους Ιχθείς
Συμβολισμός και Υδροχόος
Ο εννεαετής κύκλος 2008-2016
Μία όψη του Τοξότη
Ο Ορίζοντας Γεγονότων της Προσωπικότητας
15 χρόνια από την 11η Σεπ 2001
Μαθητεία στο ζώδιο της Παρθένου
Π. Ποροσένκο (2016)
Αικατερίνη Στεφανίδη- (επί κοντώ γυναικών στο Ρίο2016)
Σεληνιακές Εκλείψεις: Αλδεβαράν, Ερμή, Δία
Περί Λέοντος
Ένα σχόλιο για την Theresa May
Το ζώδιο του Καρκίνου
Μεταβλέψεις στο φαινόμενο Brexit
Για το Θερινό Ηλιοστάσιο
Μία περίπτωση μελέτης της οστεοπόρωσης
για την Ορθογραφία της Λέξης
για τον Τόπο των Διδύμων
Τα Άστρα και οι Μορφές
για τον Τόπο του Ταύρου
Θεραπευτική & Αστρολογία
Ταγίπ Ερντογάν και δημοσιογραφία
Σύντομο Ιστορικό της Εσωτερικής Αστρολογίας
σύνοδος κορυφής Ε.Ε. (Μαρ 2016)
Απαλότητος α'- μουσική: Ορφίων
για το ζώδιο του Τοξότη
Εμείς - μουσική: Ορφίων
Μετεκλογικά 2015
Σύντομη γεωμέτρηση των λογότυπων των κομμάτων
Παρθένος Μαρία - σύμβολο και βίωμα
Η ασκητική της Εσωτερικής Αστρολογίας
Τέλος του Messenger με πρόσκρουση στον Ερμή
Το ζώδιο του Ταύρου και η Βεσάκ
Περί του Μυστηρίου της Σταύρωσης
Αστρολογική Εθνολογία: Γερμανία & Ελλάδα
Β. Πούτιν: υπάρχει πρόβλημα υγείας;
Περί του ζωδίου της Παρθένου
Περί Γανυμήδη και Υδροχόου
Η αριθμητική του 2015
Περί του ρόλου και της χρήσης της αστρολογίας
Περί αστρολογικών προβλέψεων
Ο Σκορπιός, ο Ήρακλής & η Λερναία Ύδρα
Αστρολογικά δρώμενα
Η Μεταμόρφωση του Ιησού Χριστού
Γενέθλια 2014 της Ομάδας Εσωτερικής Αστρολογίας
Οι κυβερνήτες των ζωδίων
Κρόνος, Μαντεία & Αιώνιο Τώρα
Αληθινό, Αγαθό, Ωραίο
Ο σταυρός του 2014 στα θεμελιώδη ζώδια
Περί Εσωτερικής Αστρολογίας
Ενοποίηση επιστήμης, τέχνης, φιλοσοφίας και θρησκείας
Χειμερινό Ηλιοστάσιο
Από την τέταρτη στην πέμπτη διάσταση