Τσίπρας, εκλογές και Μητσοτάκης

Υπάρχουν κάποια γεγονότα που δεν έχουν προσεχθεί που όμως ίσως αποτελούν σπάνιες ενδείξεις, οιωνούς και σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίες συμπτώσεις. Σε δύο από αυτά θα αναφερθούμε εδώ και έχουν να κάνουν με τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις όπου εξελέγη ο Α. Τσίπρας, αυτή της 25ης Ιαν 2015 και στις 20 Σεπ 2015. Να πω εξ αρχής ότι το δημοψήφισμα δεν εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με τις βουλευτικές εκλογές από άποψη γεγονότων αλλά και αποτελέσματος. Συνολικά εφέτος έγιναν 3 εκλογικές διαδικασίες από τις οποίες οι 2 έχουν κάποια συνοδά γεγονότα-«συμπτώσεις», ενώ η 1 (το δημοψήφισμα που κατά την γνώμη μας έκφραζε πηγαία τον Ελληνικό λαό) δεν έχει παρόμοια γεγονότα εκτός του ότι την επομένη του δημοψηφίσματος το ΟΧΙ κατά κοινή ομολογία έγινε ΝΑΙ. Αλλά ας προχωρήσουμε στα γεγονότα.

Την 26η Ιαν 2015 και περίπου στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) ξεκίνησε η ορκωμοσία του Τσίπρα ως Πρωθυπουργού (η ορκωμοσία της κυβέρνησης έγινε στις 27 Ιαν).

Την ώρα που γινόταν η τελετή ορκωμοσίας του και στις 16:15 (ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο Los Llanos της πόλης Αλμπαθέτε και κατά την διάρκεια ασκήσεων του ΝΑΤΟ, ένα Ελληνικό μαχητικό αεροπλάνο F-16D αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την στιγμή της απογείωσης του και έπεσε επάνω σε γαλλικά και ιταλικά μαχητικά που βρίσκονταν σταθμευμένα στην άκρη του αεροδιαδρόμου. Σκοτώθηκαν οι δύο Έλληνες πιλότοι και μαζί τους σκοτώθηκαν εννέα Γάλλοι (τρεις πιλότοι, ένας πλοηγός και πέντε μηχανικοί), ενώ τραυματίστηκαν 21 άτομα Γάλλοι και Ιταλοί. Τα αεροπλάνα που συνολικά καταστράφηκαν ήταν 6: 1 Ελληνικό, 2 Ιταλικά και 3 Γαλλικά. Τριήμερο στρατιωτικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις κήρυξε ο Ν. Δένδιας, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα. Να παρατηρήσουμε ότι το συμβάν έγινε στις 15:15 (ώρα Αλμπαθέτε). Το 15 μας δίνει αναγωγή σε 6 ως: 1+5=6. Έτσι έχουμε 6 για την ώρα, 6 για τα λεπτά και 6 τα αεροπλάνα που καταστράφηκαν. Σύνολο 666 ! Τυχαία συμβάντα !

Σε αυτό το σημείο ας συγκρατήσουμε το ότι στις διαπραγματεύσεις που διαδίδει ότι έκανε ο Τσίπρας (αν και από τα αποτελέσματα δεν βλέπουμε να έγιναν διαπραγματεύσεις αλλά το αντίθετο), οι πιο κοντινοί παρουσιαζόμενοι ως σύμμαχοι ήταν ο Γάλλος και ο Ιταλός πρωθυπουργός. Επίσης άξιο σημείωσης και αφουγκρασμού είναι το ότι το Αλμπαθέτε ή Αλ-Μπασίτ είναι φημισμένο για τα μαχαίρια και τα στιλέτα που φτιάχνουν εκεί και που είναι διάσημα στην Ισπανία.

Στον αστρολογικό χάρτη της στιγμής του ατυχήματος στον τόπο του αεροδρομίου (συντεταγμένες αεροδιαδρόμου τουLos LIanos: 38.948333, -1.863334), ο Ποσειδώνας που σχετίζεται με χημικά και υγρά βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη που σχετίζεται με καταστροφές και με φωτιά (Ποσειδώνας+Αρης= εύφλεκτα υγρά) και σε σύνοδο με το Μεσουράνημα της στιγμής του ατυχήματος στην πόλη Αλμπαθέτε (πόλη των στιλέτων του Άρη). Συγχρόνως κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο που μπορεί να φέρει ένα βαθύτερο αιτιολογικό καταστροφής και αντίθεση με την Λίλιθ που έχει την δύναμη αφύπνισης και ανάσυρσης καταστάσεων για το καλό ή για το κακό. Η Λίλιθ έχει την δυναμική να ενεργοποιήσει έντονα τον Άρη και να βγάλει ατύχημα σε σχετιζόμενα με τον πόλεμο εργαλεία, οχήματα κλπ (εν προκειμένω πολεμικά  αεροπλάνα). Η Λίλιθ έχει ακόμα την δυναμική να είναι το σπίρτο που άναψε την φωτιά του Άρη στο πετρέλαιο του Ποσειδώνα και εφόσον σε αυτά έδωσε την υπογραφή του ο κύριος του Κάρμα Κρόνος κρατώντας το κέντρο του τετράγωνου Ταυ στον άξονα ναδίρ-ζενίθ της πόλης Αλμπαθέτε, ενώ ταυτόχρονα γινόταν η τελετή ορκωμοσίας του Α. Τσίπρα. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, όπως η συμμετοχή του Ουρανού σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και τετράγωνο με Πλούτωνα, αλλά δεν κάνουμε εδώ μια πλήρη περιγραφή του γεγονότος. Για να έχετε μια εικόνα δίνω τον χάρτη:

χάρτης αεροπορικού ατυχήματος

Συγχρόνως την ημέρα των εκλογών ο κ. Μητσοτάκης, υπέστη βαρύ συγκοπικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο «Υγεία» και να βάλει βηματοδότη στις 26 Ιαν, την ημέρα ορκωμοσίας του Τσίπρα.

Ο Μητσοτάκης ο φερόμενος ως «γρουσούζης» για πολλούς, βλέπουμε να υποχωρεί ενώ ο Τσίπρας ανέρχεται κάτι που ταιριάζει με το να παίρνει την θέση του. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που συνδέει τον Τσίπρα με τον Μητσοτάκη είναι η λέξη «αποστασία». Ο Μητσοτάκης είχε χαρακτηριστεί ως αποστάτης για την συμμετοχή του στις λεγόμενες αποστατικές κυβερνήσεις μετά την πτώση της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου του 1965. Η δεύτερη φορά που τίθεται θέμα αποστασίας και χρησιμοποιήθηκε αυτός ο όρος είναι με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου του Ιαν 2015 και την απομάκρυνση της ομάδας του Λαφαζάνη. Μόνο που αυτή τη φορά θα έπρεπε αποστάτης να θεωρηθεί ο Τσίπρας, πράγμα που δεν συμβαίνει, καθώς ο Τσίπρας έχει με το μέρος του το σύνολο των ΜΜΕ και των μνημονιακών κομμάτων, οι οποίοι προσπαθούν να εμφανίσουν την ομάδα Λαφαζάνη που έμεινε πιστή στις κοινές τους αρχές ως αποστάτες.

Οι επόμενες εκλογές έγιναν στις 20 Σεπ 2015 (χθες) με το ίδιο κυβερνητικό αποτέλεσμα με αυτό της 25ης Ιαν (το εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα το σχολιάσουμε ακόμα και θα αναφερθούμε σε πιο κατάλληλο χρόνο). Την επόμενη μέρα των εκλογών (21η Σεπ) κακοκαιρία έπληξε όλη την χώρα με αποτελέσματα πρωτοφανή για την χώρα. Κύρια χαρακτηριστικά ήταν οι δυνατές βροχοπτώσεις, το χαλάζι και οι ισχυροί άνεμοι με την παρουσία μάλιστα ανεμοστρόβιλων. Δύο άτομα σκοτώθηκαν από κεραυνό. Κάτι πραγματικά απίστευτο που δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί ποτέ. Ο ένας ήταν 52 ετών βοσκός στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας που βρέθηκε με καμμένα μαλλιά. Η άλλη ήταν 73 ετών βρέθηκε νεκρή το πρωί στη Σαλαμίνα. Οι πυροσβέστες εντόπισαν την γυναίκα στη μέση του δρόμου και αναφέρουν ότι πέθανε από χτύπημα κεραυνού.

Πριν από αυτά τα δύο συμβάντα και στις 5:40 το πρωί της ίδιας μέρας (21ης Σεπ) ένα αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα με 6 επιβαίνοντες 20χρονους φοιτητές και φοιτήτριες και πνίγηκαν οι 3 από αυτούς. Επέστρεφαν σπίτια τους από πάρτι και προηγουμένως είχε κατά σύμπτωση γίνει αλκοτέστ στον οδηγό που προφανώς δεν βρέθηκε μεθυσμένος. Οι αρχές δεν έχουν αποφανθεί και το πιθανότερο θεωρείται το να οφείλεται το ατύχημα στην ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχής.

Το πρωΐ της ίδιας μέρας επίσης εμφανίστηκε ένας μεγάλος ανεμοστρόβιλος στην περιοχή της Καλαμάτας. Ειδικά η καταστρεπτική μανία του επικεντρώθηκε στην περιοχή Ασπροχώματος, όπου οι ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, κτήματα κ.α. είναι τεράστιες, ενώ ο ανεμοστρόβιλος «ξεθεμελίωσε» ακόμη και τα μνήματα του κοιμητηρίου Ασπροχώματος. Παράξενη η δήλωση του δήμαρχου της πόλης Παναγιώτη Νίκα που στα ΜΜΕ είπε: «Αυτός ο ανεμοστρόβιλος ήταν ένας πραγματικός πρωινός διάβολος. Στο πέρασμά του παρέσερνε νταλίκες, αυτοκίνητα, σκεπές εργοστασίων, στύλους της ΔΕΗ, έσπαγε τζαμαρίες καταστημάτων, ξερίζωνε δέντρα, ακόμη και βαριά μηχανήματα εκσφενδόνιζε ... ζητάμε βοήθεια από το κράτος, ζητάμε να κηρυχθεί άμεσα η περιοχή μας θεομηνιόπληκτη … μιλάμε για ολική καταστροφή και απαιτείται η συνδρομή της πολιτείας» είπε ο δήμαρχος.

Την ίδια μέρα 3 νεαρά παιδιά νεκρά μάλλον λόγω βροχής, δύο νεκροί από κεραυνό, ξεθεμελίωμα τάφων κλπ. Μια ωραία ατμόσφαιρα βγαλμένη από κινηματογραφικό έργο με βρικόλακες. Σας είπα και στην αρχή δεν θυμάμαι γιατί ο Μητσοτάκης θεωρείται γρουσούζης, αλλά ο Τσίπρας σπάει ταμεία. Τον έχει μέχρι στιγμής αφήσει πολύ πίσω και σύμφωνα με εκτιμήσεις θα έχουμε και συνέχεια.

 

Μετανοείτε και Έρρωσθε.

Ο καιρός γαρ εγγύς

 

 

 

 

Ορφίων
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015
Τα φαινόμενα του Χειμερινού Ηλιοστάσιου του 2017
Περί του ζωδίου του Σκορπιού
Για την εορτή του Δημήτριου και της Δήμητρας
Μία οπτική του ζώδιου του Ζυγού
Η Παρθένος του ζωδιακού
Ηλιακή έκλειψη Αυγούστου 2017
Εκλείψεις Αυγούστου 2017
Η σχέση μας με την σκέψη και η σιγή του νου
Ο Λέων στην Εσωτερική Αστρολογία
Ο Μπετόβεν, ο Γκαίτε, η συνάντηση των G20, ο Κριός και ο Ουρανός
Για το ζώδιο του Καρκίνου
Κατανοώντας το ανθοΐαμα Mimulus
Το Γεγονός της Αναστάσεως
Κριός - Ακτίνες - Κυβερνήτες
Για τους Ιχθείς
Συμβολισμός και Υδροχόος
Ο εννεαετής κύκλος 2008-2016
Μία όψη του Τοξότη
Ο Ορίζοντας Γεγονότων της Προσωπικότητας
15 χρόνια από την 11η Σεπ 2001
Μαθητεία στο ζώδιο της Παρθένου
Π. Ποροσένκο (2016)
Αικατερίνη Στεφανίδη- (επί κοντώ γυναικών στο Ρίο2016)
Σεληνιακές Εκλείψεις: Αλδεβαράν, Ερμή, Δία
Περί Λέοντος
Ένα σχόλιο για την Theresa May
Το ζώδιο του Καρκίνου
Μεταβλέψεις στο φαινόμενο Brexit
Για το Θερινό Ηλιοστάσιο
Μία περίπτωση μελέτης της οστεοπόρωσης
για την Ορθογραφία της Λέξης
για τον Τόπο των Διδύμων
Τα Άστρα και οι Μορφές
για τον Τόπο του Ταύρου
Θεραπευτική & Αστρολογία
Ταγίπ Ερντογάν και δημοσιογραφία
Σύντομο Ιστορικό της Εσωτερικής Αστρολογίας
σύνοδος κορυφής Ε.Ε. (Μαρ 2016)
Απαλότητος α'- μουσική: Ορφίων
για το ζώδιο του Τοξότη
Εμείς - μουσική: Ορφίων
Μετεκλογικά 2015
Σύντομη γεωμέτρηση των λογότυπων των κομμάτων
Παρθένος Μαρία - σύμβολο και βίωμα
Η ασκητική της Εσωτερικής Αστρολογίας
Τέλος του Messenger με πρόσκρουση στον Ερμή
Το ζώδιο του Ταύρου και η Βεσάκ
Περί του Μυστηρίου της Σταύρωσης
Αστρολογική Εθνολογία: Γερμανία & Ελλάδα
Β. Πούτιν: υπάρχει πρόβλημα υγείας;
Περί του ζωδίου της Παρθένου
Περί Γανυμήδη και Υδροχόου
Η αριθμητική του 2015
Περί του ρόλου και της χρήσης της αστρολογίας
Περί αστρολογικών προβλέψεων
Ο Σκορπιός, ο Ήρακλής & η Λερναία Ύδρα
Αστρολογικά δρώμενα
Η Μεταμόρφωση του Ιησού Χριστού
Γενέθλια 2014 της Ομάδας Εσωτερικής Αστρολογίας
Οι κυβερνήτες των ζωδίων
Κρόνος, Μαντεία & Αιώνιο Τώρα
Αληθινό, Αγαθό, Ωραίο
Ο σταυρός του 2014 στα θεμελιώδη ζώδια
Περί Εσωτερικής Αστρολογίας
Ενοποίηση επιστήμης, τέχνης, φιλοσοφίας και θρησκείας
Χειμερινό Ηλιοστάσιο
Από την τέταρτη στην πέμπτη διάσταση